Glad sommar och vemodiga avsked


Jonatan Åhlund 2019-06-12


Juni är här, och med det skolavslutningen. Nu har sångerna klingat ut, väckarklockorna stängts av och betygen delats ut – och en del vinkats av för gott.

Tisdagen den 11 juni var det dags. Årets sommaravslutningar gick av stapeln, traditionsenligt i idrottshallen. Först ut var lågstadiet, tätt följt av mellan och hög. Avslutningarna bjöd på sång, tal och utmärkelser av olika slag, samt uppmärksammande av elever som bidragit lite extra på olika sätt. Fint och stämningsfullt, men också en aning vemodiga avsked till elever som byter stadie – och inte minst till årets avgångselever.

För de sistnämnda var inte dagen slut efter betygsutdelning och avskedskramar. För dem väntade nämligen även avslutningsbalen på kvällen, i vanlig ordning i Tyresö centrum. Strandarens balreporter kan meddela att strandniorna såg nöjda ut, och att de bjöd på fartfyllda insatser på dansgolvet. Ett stort tack till hela årskursen för era år på Strandskolan, och lycka till i framtiden.

Sist, men definitivt inte minst, vill Strandaren passa på att rikta ett extra tack till reportrarna Alice och Hedda för alla bidrag till tidningen. Tack, och lycka till!


Kommentera     Tipsa en vän     Skriv utSjukanmälan elev
Sjukanmälan görs i första hand via Vklass. Om ni behöver ringa in sjukanmälan så är telefonnumret 0857829762.

Skolmat


Hembreven
Mejllogga

Hembreven hittar du numera i Vklass.Stockholm infoBBC NewsVälkommen till Mot alla odds

Barnombudsmannen

Rättegångsskolan

Riksdagens quizKids' CornerSkolverketEuropean schoolnetStrandlådan
E-post

Strandaren
Ansvarig utgivare:   Jonas Åhlund
Webmaster:   Jonas Åhlund
Redaktion:   Lovisa, Lilly, Tyra, Ellen, Emma, Erica, Sofia, Axel, Vera, Emmie, Gabriella, Maja, Linn, Alva, Ingrid, Jonatan