Kom och kolla vårt öppna hus nu på torsdag
den 23 oktober


Elin Vestin och Olivia Sahlin 2014-10-20

Öppet Hus på Strandskolan är den 23 oktober klockan 16:00 - 18:30. Hoppas alla kan komma och titta och kanske köpa något, vi skänker alla pengar till en by i Indien genom TUFF.

Årskurs 7 kommer att sätta upp Greasemusikalen. Det kommer att visas två föreställningar.
En klockan 16:15 och den andra 17:30. Musikalen kommer att vara i idrottshallen. För att kolla på musikalen så kommer det kosta inträde. Det är värt vartenda öre.

Årskurs 8 kommer att göra en ett matprogram på engelska under projektveckan.
Matprogrammet kommer att filmas och visas upp på öppet hus. År 8 kommer också att göra ett NO projekt som förmodligen kommer att visas på film. Dom kommer också göra en film som kommer att handla om migration som kommer att visas upp och det finns möjlighet att delta i ett himla roligt webquiz. Bakverk kommer att säljas och det finns möjlighet att spela exempelvis air hockey. 

Årskurs 9 kommer att laga mat, från olika länder som spansk, tysk och fransk mat. Dom som har spanska kommer att laga den spanska maten osv. All mat är till försäljning så du behöver inte bekymra dig om att laga middag. Du lär bli mätt och belåten och pengarna går till barn som behöver hjälp. Det kan ju inte bli bättre, eller hur?

Låg- och mellanstadiet har så klart också en massa bra saker på gång men vi som har skrivit det här går på högstadiet så vi har helt enkelt inte hunnit ta reda på exakt vad de kommer att bjuda på för kul och intressanta grejer. Vi ber om ursäkt för det och hänvisar till det program som kommer att finnas när du väl kommer till vår fian skola.

Välkomna!

Kommentera Tipsa en vn Skriv ut






Strandaren
Ansvarig utgivare:   Jonas Åhlund
Webmaster:   Jonas Åhlund
Redaktion:   Ella, Erik, Edvin, Victoria, Emilia, Ebba, Nova, Alba, Harriet, Stella, Lea, Elisia, Linn, Vera, Lova-Li, Lykke, Jonatan