Regn, sol och världens alla färger


Jonatan Åhlund 2015-05-24


Lördagar är kanske ofta lata dagar – men inte alltid. Strandskolan var representerad av ett gäng färgbombade löpare i årets upplaga av Color Run Stockholm.

Fyra av Strandniorna, och en resurspedagog, var på plats i Tantolunden lördagen den 23 maj för att springa de fem kilometer som loppet sträcker sig, tillsammans med över 10 000 andra springsugna människor. Humöret var – trots att vädret tyckte att regn var en bra idé lagom till starten – bra hos det ovanligt färgglada löparlaget. Regn, blåst och uppförsbackar kan ju helt enkelt inte få knäcka glädjen i att både få springa och att bli överöst av alla regnbågens färger, samtidigt.


Ju längre loppet led desto mer tittade solen fram och efter fem kilometer och fyra färgduschningskontroller var alla Strandskolans löpare i mål. Benen var möjligen lite trötta, men visst fanns det energi nog kvar för att delta i de färgsprakande festligheterna efter loppet.

Vi på redaktionen applåderar alla deltagare, bra jobbat! 


Kommentera Tipsa en vn Skriv ut




Kommentarer
1. Härlig galenskap! Ami Thunqvist 2015-06-03


Strandaren
Ansvarig utgivare:   Jonas Åhlund
Webmaster:   Jonas Åhlund
Redaktion:   Ella, Erik, Edvin, Victoria, Emilia, Ebba, Nova, Alba, Harriet, Stella, Lea, Elisia, Linn, Vera, Lova-Li, Lykke, Jonatan