Plocka upp efter din hund


Victor H 2015-09-27

Det är en sak jag har stört mig på riktigt länge. Det är när folk inte plockar upp bajset efter sina hundar. Jag tycker att det är ett problem som rör alla i Sverige för över allt så finns det folk som inte har plockat upp efter sin hund, även på gångbanorna! 

Detta är ett ganska stort problem för att det är sjukt äckligt att trampa eller cykla i bajs och jag tror att nästan alla har gjort det någon gång i sitt liv. Förut var det inte så men nu har folk gått och blivit latare och bara skiter i att plocka upp bajset men det måste ändras.

Nu kanske du säger att det är jobbigt och Det är en sak jag har stört mig på riktigt länge. Det är när folk inte plockar upp bajset efter sina hundar. Jag tycker att det är ett problem som rör alla i Sverige för över allt så finns det folk som inte har plockat upp efter sin hund, även på gångbanorna! Detta är ett ganska stort problem för att det är sjukt äckligt att trampa eller cykla i bajs och jag tror att nästan alla har gjort det någon gång i sitt liv.

Förut var det inte så men nu har folk gått och blivit latare och bara skiter i att plocka upp bajset men det måste ändras. ckligt att plocka upp efter hunden men jobbigt är det knappast och äckligt kanske det är men du har ändå en plastpåse och om du har skaffat hund måste du kunna ta alla ansvar som följer med. Jag har själv hund och jag vet att det inte är svårt eller krävande att plocka upp efter hunden.