Tipsa en vän om denna artikel:
Till:
Från:

En perfekt kväll i "DN-skrapan"


Axel Haglind & Martin Lindén, klass 7B 2008-05-23

Här ser ni glada Linnea med checken och Bakom rubrikernas Erik Sjögren som signerar den.
Bild:Maria Sjöberg
Här ser ni glada Linnea med checken och Bakom rubrikernas Erik Sjögren som signerar den.

Torsdagen den 22 maj var Strandarens redaktion på plats i DN och Expressens stora "skrapa" redo för att ta emot Lilla journalistpriset för "Bästa webbskoltidning 2008, högstadiet" Så här tyckte vi om kvällen:

När vi kom dit var det först en kort genomgång av kvällens program och alla hälsades välkomna. Sedan blev det "Mat och Mingel" till DJ-Cutes sköna musik. Det var musiken var höll oss vid liv mellan prisutdelningar och underhållning i den stekheta lokalen.

Det delades ut några småpriser såsom "Lilla årets bild" och specialpriser för "Bästa kulturdel" som gick till No Limit m.m.

Strax innan det var vår tur att entra scenen blev det ståuppkomik med Goran Azad. Vi tyckte synd om honom när han drog ett skämt riktat till de döva barnen, hela salen tystnade och barnens tolk fick gå fram till Goran och förklara.

Nu blev det vår tur att ta emot det efterlängtade priset.
Vi stod där uppe på scenen i cirka tre minuter och försökte le mot alla de kameror som stack frams av publiken. Vill du se hur det såg ut när vi stod där på scenen? Klicka här och ta dig en titt.

Kvällen avslutades med ytterligare två priser och mer skön musik. Klockan 20.00 lämnade vi DN-skrapan med värkande ben och ett leende på läpparna.

Tre nöjda pristagare

Linnea, Axel och Martin.
Bild:Jonas Åhlund
Linnea, Axel och Martin.


Kommentera Tipsa en vn Skriv ut




Kommentarer
2. Grattis till priset! Anonym 2008-05-27
1. Grattis igen.. Elin Posch 2008-05-24


Strandaren
Ansvarig utgivare:   Jonas Åhlund
Webmaster:   Jonas Åhlund
Redaktion:   Ella, Erik, Edvin, Victoria, Emilia, Ebba, Nova, Alba, Harriet, Stella, Lea, Elisia, Linn, Vera, Lova-Li, Lykke, Jonatan