Tipsa en vän om denna artikel:
Till:
Från:

Se TV4:s inslag om Tyresö kommuns Premieskola


Jonas Åhlund 2009-06-22

Bra jobbat elever i årskurs 8!
Bra jobbat elever i årskurs 8!

"Tisdag den 16 juni sände TV4 lokalnyheter ett inslag om Tyresös Premieskola.

Direkt efter skolavslutningen startade Tyresö en ny utbildningsinsats - Premieskolan. Premieskolan riktar sig till högpresterande elever som genom intressanta studiebesök inspireras till fortsatta studier. Totalt är det 16 elever som har gått ut årskurs 8, minst två från varje skola i Tyresö, som får gå Premieskolan."

"Syftet med Premieskolan är att uppmärksamma goda resultat och stimulera eleverna till fortsatta högre studier. Förhoppningen är också att möjligheten att bli utvald till Premieskolan ska fungera som en morot för elever i skolår 7 och 8.

Den 16 juni gjorde TV4:s lokalnyheter ett nyhetsinslag om Tyresös Premieskola. Den dagen var eleverna på Tekniska museet där de arbetade i museets TV-studio med att göra ett tv-program om yttrandefriheten."

Ovanstående text är saxad från Tyresö kommuns intranät.

Vi på Strandaren hoppas att samtliga elever var nöjda med sina dagar på Premieskolan och sänder en särskild tanke till de två elever som kom från Strandskolan:
Nora Vestberg och Axel Haglind. Bra jobbat samtliga!

TV4:s inslag kommer du till genom att klicka här.




Kommentera Tipsa en vn Skriv ut






Strandaren
Ansvarig utgivare:   Jonas Åhlund
Webmaster:   Jonas Åhlund
Redaktion:   Ella, Erik, Edvin, Victoria, Emilia, Ebba, Nova, Alba, Harriet, Stella, Lea, Elisia, Linn, Vera, Lova-Li, Lykke, Jonatan