Tipsa en vän om denna artikel:
Till:
Från:

Ta vara på livet


Lova Tralla 2011-01-26

Se till fylla ditt liv med glädje.

Se till fylla ditt liv med glädje.



Har du någonsin tänkt på att ditt liv kanske bara varar runt 29000 dagar? Och att du sover bort nästan hälften av ditt liv? Om du inte har gjort det tror jag att det är dags att börja tänka på det nu.

Du lever bara ditt liv en gång, så gör det du tycker är roligt och lev där du är! Jag menar förstås inte att du ska börja bryta mot lagar och sådant för att du tycker att det är kul, eller att du ska strunta fullständigt i din framtid. Din framtid är en del av ditt liv som är lika viktigt att göra det bästa av som av det du gör nu. Det är bara du som kan ordna och planera hur din framtid kommer att se ut, ta vara på det och lägg inte framtiden i ödets händer. Skolgången är en av de viktigaste delarna om du vill planera din framtid, det är där du lär dig de viktigaste sakerna och som du utvecklar färdighet till jobb och mogenhet. Beroende på vad du gör av din skolgång nu, bestämmer förmodligen vilket jobb du kommer att ha i framtiden och vilken ekonomi du då kommer att ha. Satsa allt på det du tycker är roligt nu, det kan förändra din framtid.

En sak tycker jag också är viktig. Du styr över ditt liv och gör vad du vill utav det.

Kommentera Tipsa en vn Skriv ut




Kommentarer
2. Svar- tummen upp Lova Lova Tralla 2011-02-10
1. Tummen upp Lova! Russin 2011-01-26


Strandaren
Ansvarig utgivare:   Jonas Åhlund
Webmaster:   Jonas Åhlund
Redaktion:   Ella, Erik, Edvin, Victoria, Emilia, Ebba, Nova, Alba, Harriet, Stella, Lea, Elisia, Linn, Vera, Lova-Li, Lykke, Jonatan