Tipsa en vän om denna artikel:
Till:
Från:

Filmen om Strandskolans egen solstråle, Marcus Magnusson


Marcus Magnusson 2015-03-11


Häng med en dag på Strandskolan.


I slutet av januari så hände något på Strandskolan. Klockan 8:30 en måndag morgon kom det en tjej från ett företag som heter Fanzingo på begäran av Riksförbundet Attention. Anledning var att det skulle bli en film om en dag på Strandskolan med mig. Första steget var att mitt tal skulle filmas när jag läste det i idrottshallen och annat. Filminspelningen blev lyckad fast vid ett tillfälle så blev filmningen en vecka försenad på grund av att hon som filmade hade drabbats av vinterkräksjuka. Vår egen Christer Sjöberg ställer inte in sina filmer när han blir sjuk utan han kör på ändå. :)
Jag vill även påminna om att på Strandfestivalen så framförde jag Lasse Stefanz "Vid en liten fiskehamn" och det framträdandet blev väldigt lyckat.

Slutsteget med filmen blir ett tillframträdande med mig på trummor och sång, denna gång framför jag en låt med Lasse Stefanz som heter "Årets Skiftningar" jag hoppas att det blir lika bra som på Strandfestivalen. Filmen kommer så småningom att visas via Riksförbundet Attentions hemsida samt på YouTube.

Många varma kramar
Marcus Magnusson
Trummor och sång.
Elevskyddsombud.
Ångloksexpert m.m.

Kommentera Tipsa en vn Skriv ut






Strandaren
Ansvarig utgivare:   Jonas Åhlund
Webmaster:   Jonas Åhlund
Redaktion:   Ella, Erik, Edvin, Victoria, Emilia, Ebba, Nova, Alba, Harriet, Stella, Lea, Elisia, Linn, Vera, Lova-Li, Lykke, Jonatan