Tipsa en vän om denna artikel:
Till:
Från:

Alla sinnen och hela världen - Strandlunchen i bilder


Emma Eriksson Wadman och Ellen Bengtsson Redner 2018-01-27


På Strandskolan har vi den senaste tiden lite då och då haft temavecka i matsalen, även kallad Kabyssen. Denna vecka var temat THAILAND.

Både lärare och elever har uppskattat temaveckorna mycket. Inredningen är fin och kreativ. Maten är god och det är kul att få lite variation i den annars vardagliga maten.

Kommentarer som hörts från elever under veckan är till exempel:

"Det här är så gott" - "Kökets temaveckor förgyller min skoldag" - "Redan veckan innan började vi längta till skollunchen" -  "Ärligt talat, jag tror aldrig jag varit så här mätt förut" -  "Man längtar verkligen till lunchen. Maten, den välkomnande musiken musiken och sköna utsmyckningen" - Allt är så himla bra gjort" -  "Jag kände mig lite krasslig i morse så mamma sa åt mig att stanna hemma. Inte en chans att jag tänker missa lunchen, svarade jag och gick till skolan" - "Förr klagade vi alltid på skolmaten. Nu längtar vi efter att det ska bli lunch och då menar vi inte själva rasten utan maten".

















Kommentera Tipsa en vn Skriv ut






Strandaren
Ansvarig utgivare:   Jonas Åhlund
Webmaster:   Jonas Åhlund
Redaktion:   Ella, Erik, Edvin, Victoria, Emilia, Ebba, Nova, Alba, Harriet, Stella, Lea, Elisia, Linn, Vera, Lova-Li, Lykke, Jonatan