Tipsa en vän om denna artikel:
Till:
Från:

Tio år senare - hej då, alla nior


Jonatan Åhlund 2021-06-14

Jonatan Åhlund - Master of ceremonies
Bild: Jonas Åhlund
Jonatan Åhlund - Master of ceremonies

Den 11 juni 2021 var det dags för skolavslutning på Strandskolan. För 75 stycken av skolans elever för allra sista gången just på Strand – närmare bestämt skolans nior.

I augusti 2011 klev de allra flesta av årets avgångselever in genom skolans entré, då för att börja i förskoleklass och påbörja den långa resa som är grundskolan. Nu är den slut, och det var en avslutningsvecka som bjöd en rad aktiviteter. Strandfest och ”Bäst i test”-inspirerade utmaningar, men även den klassiska slutstädningen av skåpen.

Avslutningen inleddes med ett soligt mingel utanför skolan, där en rad olika prestationer och incidenter uppmärksammades en sista gång. Minglet följdes upp med en lunch med utmärkelser, hälsningar och uppträdanden innan det var dags för betygsutdelning, utspring och kramkalas.

Strandaren vill passa på att rikta ett stort tack till alla avgångselever för deras tid på skolan, och skicka med ett innerligt lycka till i framtiden.


Kommentera Tipsa en vn Skriv ut






Strandaren
Ansvarig utgivare:   Jonas Åhlund
Webmaster:   Jonas Åhlund
Redaktion:   Ella, Erik, Edvin, Victoria, Emilia, Ebba, Nova, Alba, Harriet, Stella, Lea, Elisia, Linn, Vera, Lova-Li, Lykke, Jonatan