Gör din röst hörd på Europadagen 9 maj 2021


Jonas Åhlund 2021-05-09

Genom att engagera dig kan du vara med och påverka vår gemensamma framtid inom den Europeiska unionen.

"9 maj i år firas både Europadagen och Konferensen om Europas framtid. Det ger dig ännu större möjligheter att bidra till Europas framtid. Sammanslagningen av dessa två evenemang visar på att förändringar behövs nu mer är någonsin, och att vi behöver diskutera våra utmaningar för att kunna skapa ett bättre hem för alla.

Europadagen firar grundandet av det som utvecklats till den Europeiska unionen, och konferensen för Europas framtid ger dig en plattform för att skriva Europas framtid. Var du än är behövs din röst och åsikt för att driva Europa mot en ljusare framtid. Parlamentet är din nycket till 9 maj.

Som Europas drivkraft för demokratiska förändringar är det din mötesplats, en plats där vi kan samlas i vår mångfald även under pandemin, och fatta de stora besluten som behövs för att förbättra vårt hem."

Allt du behöver veta om hur du gör för att vara med och påverka Europas framtid läser du här:
Upplev Europadagen 2021 med Europaparlamentet. #DetÄrDinFramtid

Vill du veta mer om varför Europadagen firas samt vilka olika aktiviteter som arrangeras klickar du dig vidare här: Europadagen.



Kommentera Tipsa en vn Skriv ut






Strandaren
Ansvarig utgivare:   Jonas Åhlund
Webmaster:   Jonas Åhlund
Redaktion:   Ella, Erik, Edvin, Victoria, Emilia, Ebba, Nova, Alba, Harriet, Stella, Lea, Elisia, Linn, Vera, Lova-Li, Lykke, Jonatan