Niorna har skrivit avslutningstal

Avslutningstal


Felix Pettersson 2021-06-15

Avslutningstal

Tio år i samma i gamla skola, samma gamla vänner och samma gamla äckliga mat, shoutout till åke skämt åsido. Genom åren har jag hört samma gamla och tråkiga tal om vingar och rötter som får mig fortfarande somna i den gamla skitiga idrottshallen som jag fortfarande undra om dom städar. Nu när allting börjar ta slut tycker jag vi kan blicka tillbaka några år till sexårs och enkla tider, jag minns en tid med lycka, busigheter och fritidsgympa. Fy fan vad jag vill vara liten igen ingen stress, oändligt med energi och eftermiddagar på fritids gympan. Men det roliga är inte evigt, nu har det bytts ut mot tonys tighta schema, Roberts tjatande och Niklas sköna kroppsspråk och aggressiva sätt att tala, som får mig att garva varje gång, tack Niklas för att du får mig och garva röven av mig varje lektion. Jag blir nu av med alla jobbiga lärare eller kanske mer dom blir av med mig. Förutom en Erik Pålsson som nu när jag flyttar blir min nya granne hoppas du kommer trivas med mig?

Jag vill tacka den här skolan för att gjort skolan till mitt andra hem ett ställe där jag känner mig trygg, säker och respekterad. Jag vill tacka vissa personer extra mycket som har gjort min skolgång enklare för mig min mentor Jörgen och Jonatan som alltid finns där när jag behöver något som alltid ställer upp för mig oavsett vad, Tack så mycket för den fina tiden tillsammans. Dom jag vill tacka mest är mina Vänner, tack för att ni finns där när jag behöver er, tack för att ni får mig att garva även på dom svåraste dagarna, Tack för att ni finns. Jag vill till slut tacka alla här för en fin tid tillsammans på skolan nu när vi skiljs åt, tack för allt!

I tio år har jag vänta på att vi ska gå ut nian men ju närmare man kommer ju längre ifrån vill man vara att gå ut, Varför? Jo för tre år till i en skola som är ännu jobbigare än den här. Så varför firar man att man går ut nian, jippi tre år till i skolan, äntligen! 

Nu har jag sett nio årskurser gå ut innan det är min tur. JAg vill tacka mina vänner Ville din färgblinda jävel, Sid din jobbiga jävel, Ossian din rocky-wannabe, Oscar din peruanska galning och Adam din sångfågel för att ni har gjort min skolgång enklare för mig 

Nu är det tid för att lämna det här säkerheten och ut till det verkliga livet. Ta en sista titt runt om i skolan uppis, idrottshallen, Kajutan och matsalen. Ta farväl till alla vänner och starta ett nytt kapitel i mitt liv. Tack för alla fina minnen vi har fått tillsammans och alla vänner jag har fått TACK Strandskolan för min tid här peace out.


Kommentera     Tipsa en vän     Skriv utSjukanmälan elev
Sjukanmälan görs i första hand via Vklass. Om ni behöver ringa in sjukanmälan så är telefonnumret 0857829762.

Skolmat


Hembreven
Mejllogga

Hembreven hittar du numera i Vklass.Stockholm infoBBC NewsVälkommen till Mot alla odds

Barnombudsmannen

Rättegångsskolan

Riksdagens quizKids' CornerSkolverketEuropean schoolnetStrandlådan
E-post

Strandaren
Ansvarig utgivare:   Jonas Åhlund
Webmaster:   Jonas Åhlund
Redaktion:   Tyra, Karin, Celia, Tage, Erica, Vera, Emmie, Adam, Gabriella, Linn, Ella, Alva, Lovisa, Jonatan