Spanienresan


Madeleine Lindholm, Emelie Andersson & Johanna Lisstrand 2008-05-08

Det var verkligen KANONKUL i Spanien!
Bild:Jonas Åhlund
Det var verkligen KANONKUL i Spanien!

En härlig resa med allt ifrån vackra landskap, mysiga utflykter till mat med en annorlunda klang - det är vad vi har fått uppleva denna fem dagars resa.

Till och börja med kan vi säga att vi har haft en fantastiskt innehållsrika dagar från den 30 mars till den 2 april 2008. Vi har besökt många platser, bland annat Segovia och Toledo och flera katedraler och vi har fått sett många nya saker.

Vi kände oss mycket välkomna efter första dagens bemötande som gjordes med en fest med olika matkulturer. Men givetvis kände vi oss inte riktigt hemma med maten, det mesta var ganska sött och slibbigt och mattiderna passade inte riktigt in, magen kurrade ständigt.

Vi delades in i våra familjer och alla kände sig relativt hemma, de gjorde allt för att vi skulle få det så bra som möjligt. Något vi lade märke till var att de hade skor inomhus överallt, vilket vi är lite ovana vid. Men hur som helst har vi haft en bra vecka med bowlingspel och shoppingturer samt våra utflyktsdagar. Det ska bli kul att se vad som händer när de kommer till Sverige och få uppleva deras tankar om vårt land.

Kommentera Tipsa en vän Skriv ut


Strandaren
Ansvarig utgivare:   Jonas Åhlund
Webmaster:   Jonas Åhlund
Redaktion:   Erik, Thilde, Edvin, Victoria, Axel, Nova, Astrid, Stella, Linn, Molly, Lova-Li, Jonatan