Berts sporter


Ossian Walldow Suneson 2016-03-09

Ossian i årskurs 4 har skrivit en liten berättelse om en kille som heter Bert. Berättelsen läser du här nedanför.

Det var en gång en man som heter Bert. Han gillade att segla, spela trummor och spela fotboll men han var dålig på allt. Två gånger när han spelade trummor så blev han så arg så han slog sönder allt i rummet, även trummorna. Han blev arg för han inte fick juice. När han seglade så välte han nästan hela tiden i 8 + graders vatten. När han tog upp sin optimistjolle på bryggan som tog en halvtimme då behövde han bada för att få upp.

Då kom hans kompis som var väldigt klantig och råkade putta i den. Då behövde han göra om det och han visste inte att det fanns vagnar som man kunde ta upp dom lättare med.

När han fick upp jollen så kom hans tränare som sa att han skulle använda en vagn. Bert blev jättearg och kastade ner jollen i vattnet. När han spelade fotboll så stod hans kompis i mål. Han som var klantig, hette Karlson. När Bert sköt så styrde han upp den i ribban så kom den jättehårt i ansiktet och han ramlade och nickade den i ribban och reste sig direkt och så träffades han ingen i ansiktet. Han ville testa innebandy och där gick hans klantiga kompis Axel. När dom skulle öva slagskott så stod han bakom Axel. Axel var inte så bra på innebandy. Han tog upp klubban jättemycket så han slog till honom med klubban i ansiktet. Men Bert gillade ändå allt även fast han hade fått ganska många skador.


Kommentera Tipsa en vn Skriv ut


Strandaren
Ansvarig utgivare:   Jonas Åhlund
Webmaster:   Jonas Åhlund
Redaktion:   Ella, Erik, Edvin, Victoria, Emilia, Ebba, Nova, Alba, Harriet, Stella, Lea, Elisia, Linn, Vera, Lova-Li, Lykke, Jonatan