Missnöjda lärare


Sebbe Ahlström 2014-11-04

Att ha en bra lärare är en av det stora faktorerna för att lyckas i skolan och gymnasiet. För att få en bra lärare behöver man höja lärarlönerna därför att fler ska söka till läraryrket och anta den långa utbildningen.

Tiden, pappersarbetet och den långa utbildningen för en låg lön. Lärarna har en stor uppgift och det är att lära ut en massa kunskap så att eleverna kommer in på ett bra gymnasium, som i sin tur ska leda till ett bra jobb.

Om skolan inte fungerar bra för någon elev bryts den här kedjan och när man sen ska börja jobba kanske man inte får ett jobb vilket leder till arbetslöshet. Den enda nackdel som finns är att om Pisa-undersökningen visar att Sverige ligger långt ner på listan så kanske till exempel en sjuksköterska inte tycker att lärarna är värda den förhöjda dom vill ha, för att det då inte gjort ett bra jobb.

Lärarlönen måste höjas så intresset blir större hos ungdomar att söka till lärarutbildningen. Regeringen måste säga bestämt vad dom tycker därför att majoriteten där vill att lärarlönen ska höjas. Någon som tänker på framtiden

Kommentera     Tipsa en vän     Skriv utSjukanmälan elev
Sjukanmälan görs i första hand via Vklass. Om ni behöver ringa in sjukanmälan så är telefonnumret 0857829762.

Skolmat


Hembreven
Mejllogga

Hembreven hittar du numera i Vklass.Stockholm infoBBC NewsVälkommen till Mot alla odds

Barnombudsmannen

Rättegångsskolan

Riksdagens quizKids' CornerSkolverketEuropean schoolnetStrandlådan
E-post

Strandaren
Ansvarig utgivare:   Jonas Åhlund
Webmaster:   Jonas Åhlund
Redaktion:   Maja, Tyra, Karin, Erica, Tyra, Elin, Vera, Emmie, Gabriella, Smilla, Ella, Alva, Lovisa, Jonatan