Årskurs 8 över på att skriva insändare.

Plocka upp efter hunden


Oscar Magnusson 2015-09-27

Jag har under en längre tid stört mig väldigt mycket på att jag trampat i hundbajs och detta gör mig riktigt irriterad! Att få en bajsfläck på skon är inte speciellt kul, särskilt inte när det luktar extremt illa och man sedan ska ta bort den. Det är inte speciellt svårt för ägaren att ta en plastpåse och plocka upp det.

Jag tror det här har och göra med att människor nu för tiden har blivit så himla själviska. De tänker nästan bara på sig själva. De tänker ungefär att om jag inte riskerar att drabbas av den där bajshögen själv så behöver jag inte plocka upp den. Om ni hundägare plockar upp hundens bajs kommer vårt samhälle få en renare miljö och det kommer inte lukta lika illa. Om du tar upp bajset lider du även mindre risk att själv trampa i det.

Jag tror även att ni hundägare kommer att bli mer respekterade av folk som inte gillar hundar så värst mycket om ni plockar upp efter dem. Nu kanske ni tänker att man ska kolla vart man går istället för att klaga på hundägarna men då vill jag bara säga att det är rätt så irriterande att hela tiden vara uppmärksam och kolla så att man inte kliver i hundbajs. Dessutom tror jag inte det är lösningen på problemet utan enklast blir det om var och en plockar upp efter sin hund. Så för allas bästa vänligen plocka upp hundens bajs.

Kommentera     Tipsa en vän     Skriv utSjukanmälan elev
Sjukanmälan görs i första hand via Vklass. Om ni behöver ringa in sjukanmälan så är telefonnumret 0857829762.

Skolmat


Hembreven
Mejllogga

Hembreven hittar du numera i Vklass.Stockholm infoBBC NewsVälkommen till Mot alla odds

Barnombudsmannen

Rättegångsskolan

Riksdagens quizKids' CornerSkolverketEuropean schoolnetStrandlådan
E-post

Strandaren
Ansvarig utgivare:   Jonas Åhlund
Webmaster:   Jonas Åhlund
Redaktion:   Maja, Tyra, Karin, Erica, Tyra, Elin, Vera, Emmie, Gabriella, Smilla, Ella, Alva, Lovisa, Jonatan