Skärp er


Louise Jakobsson 2012-03-14


Jag tycker att ni lärare kan ta och göra ALLT som vi elever gör ! Tänk lite! Ni ger oss läxor och prov så att ni snart tror att vi är ufon som kan typ allt ! Jag kanske är smart, men seriöst, jag är ingen bok och det tror jag inte dom andra eleverna är heller!

Så mycket vi har klagat på alla prov och läxor och ni kan inte ens göra någonting åt det? Den här veckan har vi ett SO prov, spanska verb och glosor på ett helt kapitel, veckans ord, vi ska kunna skriva meningar till 12-15 ord och veta vad dom betyder, vi har MA-läxa på 13 matte ord, vi ska då veta vad alla betyder. Sen nästa vecka har vi MA-prov, ENG-och återigen spanska glosor på nästa kapitel och så tror ni att vi får någon fritid?

Jag brukar inte skriva insändare men ni lärare tycker väl att vi ska sitta och plugga sju timmar på EN dag av alla sju dagar på en vecka, varje dag för ett prov... Idag så har jag pluggat SJU TIMMAR i sträck för SO-provet och jag är fortfarande inte klar! Ni lärare kan ju ta och göra allt det här istället eftersom att ni inte verkar FÖRSTÅ hur jobbigt det är! Jag har ju seriöst typ inget liv längre, jag pluggar ju bara, alla förbannade läxor och prov får vi ju reda på en och samma dag och så tror ni att vi ska palla med det? Jag somnar snart i boken och om ni tror att jag och alla andra ska sitta såhär i två år till så kommer vi redan att vara döda för att vår hjärna tänkt sönder, haha, herregud...

Även om skolledningen eller något sånt har sagt att det "ska va så" så är det inte normalt... Visst är det kul att få veta sitt resultat sen men inte fan ska man behöva sitta och banka in saker i huvudet och sätta tandpetare för att hålla upp ögonen 24/7 !

Snart ska vi till och med ha musikprov också ! Lyssna någon gång och ta in det här - SKÄRP ER NU !!!!!!!


Kommentera Tipsa en vn Skriv ut
Kommentarer
3. Haha herregud Hidden Generation 2012-04-07
2. braa Lenkan 2012-03-20
1. . hump 2012-03-15


Strandaren
Ansvarig utgivare:   Jonas Åhlund
Webmaster:   Jonas Åhlund
Redaktion:   Ella, Erik, Edvin, Victoria, Emilia, Ebba, Nova, Alba, Harriet, Stella, Lea, Elisia, Linn, Vera, Lova-Li, Lykke, Jonatan