Mellosnack - andra chansen


Olivia Sahlin och Elin Vestin 2016-03-07

I lördags var det andra chansen där deltagarna möttes i fyra olika dueller. Gina Dirawi var som vanligt kvällens programledare och gästprogramledare var Ola Salo och Peter Jöback.
Vad tycker vi egentligen om de som gick vidare till final och har hela Sverige röstat på helt fel bidrag?

I första ronden möttes Panetoz med låten “Håll om mig hårt” och Molly Pettersson Hammar med låten Hunger. Från den här duellen så gick Panetoz vidare till final men vi tycker att Molly var mer värd en plats i final för hennes låt var bättre sångmässigt.

Albin och Mathias mötte Boris René i den andra duellen. Boris gick vidare till final med låten “Put Your Love On Me”. Albin och Mathias låt “Rik” gick inte vidare och det tror vi mest beror på att den var på svenska.

I tredje duellen stod Isa med låten “I Will Wait” mot SaRaha med låten Kizunguzungu. Låten som gick vidare från del här duellen var SaRahas låt. Vi tycker att Isas låt och show var mycket bättre och att hon skulle gått vidare till final för vi tycker att hennes låt passar bättre in på Melodifestivalen 2016.

Dollystyle framförde sin låt “Rollercoaster” i den fjärde duellen där de mötte Samir och Viktor som framförde låten “Bada Naken”. Samir och Viktor gick vidare till final vilket vi tyckte var bra eftersom vi anser att Dollystyle riktar sig till mindre barn och det kanske inte är det mest ultimata i Melodifestivalen 2016.

Vi tycker att andra chansen i allmänhet var helt okej. Vi tycker att programledarna skötte sig bra och nu ser vi fram emot finalen den 12 mars.

Kommentera     Tipsa en vän     Skriv utSjukanmälan elev
Sjukanmälan görs i första hand via Vklass. Om ni behöver ringa in sjukanmälan så är telefonnumret 0857829762.

Skolmat


Hembreven
Mejllogga

Hembreven hittar du numera i Vklass.Stockholm infoBBC NewsVälkommen till Mot alla odds

Barnombudsmannen

Rättegångsskolan

Riksdagens quizKids' CornerSkolverketEuropean schoolnetStrandlådan
E-post

Strandaren
Ansvarig utgivare:   Jonas Åhlund
Webmaster:   Jonas Åhlund
Redaktion:   Lovisa, Lilly, Tyra, Ellen, Emma, Erica, Sofia, Axel, Vera, Emmie, Gabriella, Leo, Maja, Linn, Alva, Ingrid, Jonatan