Mellosnack - deltävling 2


Olivia Sahlin och Elin Vestin 2016-02-14

Lördagen den 13 februari så var det andra deltävlingen i Melodifestivalen 2016. Gina Dirawi var programledare och Charlotte Perelli gästade programmet och hon uppträdde i mellanakterna. Tyckte vi att veckans deltävling var bättre eller är vi lika besvikna som förra veckan?

Första bidraget var David Lindgren med låten “We Are Your Tomorrow”. Det var en bra låt men uppträdandet var väldigt likt Måns Zelmerlöws “Heroes” som vann hela Eurovision Song Contest i fjol. 6.5/10 Np

Andra bidraget
stod Victor och Natten för med låten “100%”. Han rappade och sjöng en svensk låt och bjöd på en okej show. Låten var väldigt trallvänlig och upptempo. 5/10 Np.

Plats på scen som bidrag nummer tre var Molly Pettersson Hammar och hon sjöng låten “Hunger” på engelska. Låten var hårresande och vår favorit för kvällen. Det var ett fint och modernt nummer och hon var sig själv. 8/10 Np.

Isa stod på scen som bidrag nummer fyra med låten “I Will Wait”. Låten var bra och hon bjöd på en underhållande show. Låten var poppig och lär nå ut till många ungdomar. Isa var även med i Melodifestivalen förra året då hon sjöng “Don’t Stop” som gick hela vägen till final. 7/10 Np.

Bidrag nummer fem
 framfördes av en kvinna som heter Krista från Finland och låten heter "Faller". Det var en fin kärlekslåt och hon hade en bra röst. Låten var ganska energisk och glad. 
6/10 Np.

Plats på scen som nummer sex stod Patrik, Tommy och Uno för. De sjöng låten “Håll Mitt Hjärta Hårt” vilket vi tycker var en låt för de äldre eftersom den inte var så modern enligt oss. Vi tycker ändå att låten var fin. 4/10 Np.

Sist som bidrag nummer sju för den här deltävlingen var Wiktoria med låten “Save Me”. Det var ett bra modernt nummer med en poppig låt. 7,5/10 Np.

Wiktoria och David Lindgren gick direkt vidare till finalen i Globen den tolfte mars.Till andra chansen gick Molly och Isa. Vi tycker att det var en mycket bättre kväll den här veckam jämfört med förra. Gina var på bättre humör och det var mycket bättre låtar. Nästa vecka tävlar bland annat Oscar Zia, Lisa Ajax och SMILO. Det ser vi fram emot väldigt mycket.

Kommentera     Tipsa en vän     Skriv utSjukanmälan elev
Sjukanmälan görs i första hand via Vklass. Om ni behöver ringa in sjukanmälan så är telefonnumret 0857829762.

Skolmat


Hembreven
Mejllogga

Hembreven hittar du numera i Vklass.Stockholm infoBBC NewsVälkommen till Mot alla odds

Barnombudsmannen

Rättegångsskolan

Riksdagens quizKids' CornerSkolverketEuropean schoolnetStrandlådan
E-post

Strandaren
Ansvarig utgivare:   Jonas Åhlund
Webmaster:   Jonas Åhlund
Redaktion:   Lovisa, Lilly, Tyra, Ellen, Emma, Erica, Sofia, Axel, Vera, Emmie, Gabriella, Leo, Maja, Linn, Alva, Ingrid, Jonatan