Mellosnack - deltävling 4


Olivia Sahlin och Elin Vestin 2016-03-01

Den här veckan hölls Melodifestivalen i Gävle. Gina Dirawi var som vanligt programledare och Sarah Dawn Finer var gästprogramledare.
Var deltävling 4 bättre än förra veckans succé?

Först ut på scen var Eclipse med låten “Runaways”. Vi tyckte att det inte riktigt var Melodifestivalen 2016. Showen var vi inte heller så imponerade av eftersom det helt enkelt var för mycket enligt vår smak. 3/10 Np.

Andra bidraget framfördes av Dollystyle och deras låt hette “Rollercoaster”. Vi tyckte att låten var lite för barnslig men kanske är lite mer omtyckt av den yngre publiken. 2,5/10 Np.

Martin Stenmarck var tredje artisten att ta del av scenen.
Han framförde låten “Du Tar Mig Tillbaks” vilket vi inte tycker var en speciellt bra “comeback”. Showen var helt okej men kanske inte riktigt någonting som väcker vår uppmärksamhet. 4/10 Np.

Fjärde bidraget framfördes av Linda Bengtzing med låten
“Killer Girl”. Vi tycker tyvärr att denna låt också var en besvikelse. Vi tycker dessutom att denna show var en stor besvikelse.
3/10 Np.

“If I were sorry” var femte numret under den här deltävlingen och framfördes av Frans. Frans Jeppsson-Wall blev redan som sjuåring nationellt känd när han sjöng låten “Who’s da Man” inför världsmästerskapet i fotboll 2006. Vi tycker att Frans låt var bäst under kvällen. 8,5/10 Np.

Glada Panetoz var bidrag nummer sex för den fjärde deltävlingen. De framförde låten “Håll Om Mig Hårt” och bjöd på en väldigt bra show om man jämför med dem tidigare bidragen som uppträdde under lördagskvällen. De är alltid glada och har mycket energi vilket är ett plus. 6/10 Np.

Molly Sandén stod på scen som bidrag nummer sju och därmed kvällens sista bidrag. Hon framförde låten “Youniverse” vilket var en väldigt bra låt enligt oss. Showen var bra och bidraget som vi tyckte näst mest om. 8/10 Np.

Vi tycker i allmänhet att den fjärde deltävlingen inte var i samma nivå som de två senaste deltävlingarna. Frans och Molly gick vidare till final och Dollystyle och Panetoz gick vidare till andra chansen den 5 mars.

Kommentera     Tipsa en vän     Skriv utSjukanmälan elev
Sjukanmälan görs i första hand via Vklass. Om ni behöver ringa in sjukanmälan så är telefonnumret 0857829762.

Skolmat


Hembreven
Mejllogga

Hembreven hittar du numera i Vklass.Stockholm infoBBC NewsVälkommen till Mot alla odds

Barnombudsmannen

Rättegångsskolan

Riksdagens quizKids' CornerSkolverketEuropean schoolnetStrandlådan
E-post

Strandaren
Ansvarig utgivare:   Jonas Åhlund
Webmaster:   Jonas Åhlund
Redaktion:   Lovisa, Lilly, Tyra, Ellen, Emma, Erica, Sofia, Axel, Vera, Emmie, Gabriella, Leo, Maja, Linn, Alva, Ingrid, Jonatan