Om jag ändå kunde ångra ett skickat mejl - nu kan du det


Jonas Åhlund 2015-06-24


"Attans, jag borde inte skickat det där mejlet." Så har nog många av oss tänkt precis efter att fingret tryckt på "Skicka". För användare av Googles eposttjänst Gmail finns nu en möjlighet att ångra sig.

Aftonbladet skriver om hur det går till i artikeln Äntligen - nu kan du ångra skickade mejl. Så tillhör du den skara mejlskrivare som ibland ångrar att du inte läste igenom det du skrivit en extra gång innan du skickade iväg det så föreslår vi att du läser Aftonbladets artikel och följer instruktionerna. I artikeln står det att det kan ta upp till två veckor innan tjänsten är tillgänglig för alla användare. Vi på Strandaren testade idag och på våra konton finns tjänsten redan nu. 

Det bästa är givetvis att "tänka först och skriva sen" och kontrollera att mottagaren faktiskt är den mottagare du tänkt skulle få mejlet men visst kan funktionen någon gång ibland komma till nytta.


Kommentera Tipsa en vn Skriv ut




Kommentarer
1. Detta ska jag prova. Ami 2015-08-21


Strandaren
Ansvarig utgivare:   Jonas Åhlund
Webmaster:   Jonas Åhlund
Redaktion:   Ella, Erik, Edvin, Victoria, Emilia, Ebba, Nova, Alba, Harriet, Stella, Lea, Elisia, Linn, Vera, Lova-Li, Lykke, Jonatan