Höstpepp


Olivia Sahlin och Elin Vestin 2015-10-20

När det ser ut så här behövs det helt klart höstpepp.
När det ser ut så här behövs det helt klart höstpepp.

Nu när hösten är här har vi tänkt att dela med oss av våra tips för att få hösten att bli mysigare, roligare och mer avslappnad. Vi vill att ni alla ska få en ljusare tillvaro på dagen eftersom hösten kan bli bli ganska dyster. Vi alla vet att det kan vara svårt att få hösten att vara mysig när allt är mörkt, regnigt och dystert och det får oss att känna oss trötta och kanske bittra men vi har några tips som kommer få dig att må bättre och uppskatta hösten till hundra procent.

Det första tipset är att dricka te så att du slappnar av och kan tänka på andra saker än bara skola eller jobb. För att få ett härligt höstlov, då du kan slappna av, så ska du bara ta det lugnt och vila och kanske inte göra så mycket eftersom du då kommer ifrån den här vardagliga stressen som de flesta ungdomar har.

Ett annat tips är att, eftersom att hösten är kall och mestadels tråkig, så kan man åka till “Lush” eller något annat ställe som säljer badbomber och andra saker som får en att slappna av under höststressen. För att tänka på andra saker så rekommenderar vi att åka iväg till stan och bara gå runt och inte tänka på så mycket utan bara göra saker som du kanske inte brukar göra.

För att få hösten att bli roligare så rekommenderar vi er att vara med människorna runt omkring er som ni gillar. Var med dem personerna som gör dig glad och på bra humör för det kommer att liva upp hela den mörka och bittra hösten.

Vi rekommenderar också att lyssna på mycket musik eftersom att under hösten släpps det många nya album som vi har skrivit om i vår “Månadens lista” och där kan du kanske itta något nytt favoritband eller ny favoritartist.

Kommentera     Tipsa en vän     Skriv utSjukanmälan elev
Sjukanmälan görs i första hand via Vklass. Om ni behöver ringa in sjukanmälan så är telefonnumret 0857829762.

Skolmat


Hembreven
Mejllogga

Hembreven hittar du numera i Vklass.Stockholm infoBBC NewsVälkommen till Mot alla odds

Barnombudsmannen

Rättegångsskolan

Riksdagens quizKids' CornerSkolverketEuropean schoolnetStrandlådan
E-post

Strandaren
Ansvarig utgivare:   Jonas Åhlund
Webmaster:   Jonas Åhlund
Redaktion:   Tyra, Karin, Celia, Tage, Erica, Vera, Emmie, Adam, Gabriella, Linn, Ella, Alva, Lovisa, Jonatan