Step In dansstudio


Hanna Röstin 2011-03-23

Hanna tipsar denna gång om dans.
Hanna tipsar denna gång om dans.

Känner du takten i musiken. Tycker du att den är fantastisk och vill bara göra någonting av den. Börja på dans. Då får du lyssna på mycket musik samtidigt som du får bra kroppskontroll, blir smidigare och får bättre kondition. En dansstudio i Tyresö är Step In dansstudio och den är bra.

Sen två och ett halvt år sedan tillbaka dansar jag jazzdans på Step in dance studio. Det är en väldigt proffsig studio, med lärare som är utbildade danslärare. Det finns olika dansstilar som jazz, balett och street att dansa. Man kan också välja om man vill satsa och träna flera gånger i veckan eller bara en gång. Kan du inte bestämma dig vilken dansstil som är roligast kan du gå på flera. Step in dance studio lyssnar såklart på dina önskningar om låtar om du har några åsikter.

På vårterminen har man en stor vårshow när alla grupper får uppträda med ett eller flera nummer på forellscenen, som brukar bli väldigt lyckat. Under lektionerna börjar man med en uppvärmning, sedan stretchar vi, följt av steg över diagonalen och slutning övar man in ett nummer, som kanske man visar upp på vårshowen och allt är baserat på dans.

Kommentera Tipsa en vän Skriv ut
Kommentarer
1. dans Karin Andreason 2013-04-25


Strandaren
Ansvarig utgivare:   Jonas Åhlund
Webmaster:   Jonas Åhlund
Redaktion:   Erik, Thilde, Edvin, Victoria, Axel, Nova, Astrid, Stella, Linn, Molly, Lova-Li, Jonatan