Samhällsproblemen stärker SD
Av Rasmus Driving 2014-12-10


Kommentera artikeln

Rubrik


Text


Signatur


E-post


För att skydda tidningen mot skräpinlägg, måste du sätta ett kryss i rutan nedan.





Totalt 6 kommentarer « Visa hela artikeln
6. Hmm
Av RD 2015-01-09 22:22

Jag förstår hur du tänker och tycker att det inte alls låter dåligt. Jag håller med om att vi i Sverige tar emot mycket flyktingar i förållande till befolkning och integrationspolitik. Om Eu får bestämma hur många varje land ska ta hand om tror jag att det skulle bli mindre bråk. Fördelar man flyktingarna i Europa blir det en mindre börda för varje enskilt land samtidigt som integrationen in i samhällen kan bli lättare då den satsning man behöver göra för att alla flyktingar som blir skickade till tex. Sverige kan bli mindre eller att man kan fördela pengarna på ett annat sätt. Då kommer vi förmodligen inte heller se fler förorter som blir nästintill bara invandrare etc. Det man dock måste ta hänsyn till är att bara en liten del drygt 6.5 procent av invandrarna i Sverige är flyktingar. Annars måste jag hålla med om att det inte är en dålig sak att fördela jämnt i Europa så länge de familjer som lyckats fly hit hamnar med sina familjer och inte att en hamnar i Frankrike, en i Tyskland etc.

Roligt att du gjorde ett resonemang!
Är du från Strandskolan eller en annan skola?
5. ja
Av nationalisten 2015-01-07 21:36

om jag fick bestämma själv skulle jag vilja ta nytta av att vi är med i eu. finland tex tar inte in några invandrare knappt. Sverige- bland dem länderna som tar in mest. låt eu bestämma att alla länder ska ta in lika mycket i procent till ekonomi/befolkning ocksåvidare
4. Jag förstår.
Av RD 2015-01-04 19:17

Du påpekar alltså mitt syftningsfel.
SD kanske inte vill tvinga invandrare ut ut landet. Visst. De vill minska invandringen med 90% vilket inte betyder att det inte vill ha några fler. En annan sak de vill är att de som invandrar till Sverige så snart som möjligt ska kunna återvända till sina hemländer. Detta kan man tolka på flera sätt. Det kan betyda att vi ger fler invandrare asyl/uppbehållstillstånd men att vi sedan skickar tillbaka fler än vad vi accepterade in i Sverige. Eller så betyder det att vi tar in fler invandrare men mycket färre.
Vad tycker du? Ska vi ta in fler eller färre invandrare och om du tycker vi ska ha färre per år hur stor ska minskningen vara i procentenheter?
3. ja
Av Nationalisten 2015-01-03 01:51

okej, så här. sd vill minska INVANDRINGEN med en viss procent. alltså, fortfarande kommer invandrare till Sverige. dem vill inte ta ut några alltså. det betyder att dem vill ha fler invandrare i Sverige. MEN mindre antal ska komma hit. då blir det fler invandrare, eller hur? Och jag är inte sverigedemokrat, men det är så det ligger till.
2. Intressant tanke!
Av RD 2014-12-22 14:52

Du låter arg... Jag bjuder gärna in till diskussion men förstår inte hur du menar. Du säger att SD INTE vill ha färre immigranter men att det vill att färre ska få komma in i landet. Det är ett oklart resonemang som skulle behöva kompletteras. Du skriver dessutom att SD vill ha "fler i Sverige". Vilka ska dessa "fler" vara om vi tar in färre invandrare.
Och till sist... Det jag inte fattar är kommentaren av dig "Nationalisten".

Jag hoppas du ser kommentaren och återkommer med svar!

Mvh Rasmus Driving
1. helvete
Av Nationalisten 2014-12-20 17:04

vafan är det du inte fattar? SD VILL INTE HA FÄRRE INVANDRARE DEM VILL TILL OCH MED HA FLER I SVERIGE MEN DEM VILL SÄNKA ANTALET SOM KOMMER IN I SVERIGE
Strandaren
Ansvarig utgivare:   Jonas Åhlund
Webmaster:   Jonas Åhlund
Redaktion:   Ella, Erik, Edvin, Victoria, Emilia, Ebba, Nova, Alba, Harriet, Stella, Lea, Elisia, Linn, Vera, Lova-Li, Lykke, Jonatan