Tipsa en vän om denna artikel:
Till:
Från:

We Are Sthlm 13-17 augusti 2013


Jonas Åhlund 2013-07-12

"Europas största ungdomsfestival Ung08 blir We Are Sthlm. 175 000 unga tillbringar en vecka i Kungsträdgården i Stockholm varje sommar. Riktnumret 08 har spelat ut sin roll. Nu går namnet Ung08 i graven men återuppstår som We Are Sthlm. Festivalen kommer fortsätta vara en plattform för Stockholms unga med musik, aktiviteter och skönt häng, gratis, veckan innan skolorna startar."

"Det nya namnet är en hyllning till alla Stockholms unga och alla som underhåller, jobbar med och stöttar Stockholms framtid. – Det är dags att för festivalen att lämna det numera döda riktnumret bakom sig för att visa att framtiden är här och tillsammans är vi är Stockholm, säger Eva Widgren, projektansvarig för festivalen. Sedan starten 2000 har festivalen haft närmare 1,5 miljoner besök. We Are Sthlm kommer fortsätta vara festivalen för Stockholms ungdomar och den kommer att fortsätta vara gratis. En vecka under året där allt handlar om dem. Datum för nästa festival är 13-17 augusti 2013."

Arttikeltexten är saxad från We Are Sthlm.

Kommentera Tipsa en vn Skriv ut






Strandaren
Ansvarig utgivare:   Jonas Åhlund
Webmaster:   Jonas Åhlund
Redaktion:   Ella, Erik, Edvin, Victoria, Emilia, Ebba, Nova, Alba, Harriet, Stella, Lea, Elisia, Linn, Vera, Lova-Li, Lykke, Jonatan